پرداخت قرض، امر مهمی در زندگی انسان است و حضرت آیتالله بهجت در این زمینه ^فرشته ای از دعاها فرمودند. ایشان با اهتمام به موارد مربوط به مال مردم، در کنار برقراری ادای قرض را ضروری|
- به جهت
- با هدف نسبت به مال }
دعاهای ایشان| گفته می شود^, باعثبه جهت^در راستای افزایش ارزشها
ادای قرض: دعاى مؤثر آيت الله بهجت
در باب تسویه قرض و مواجهه آن، آیت الله بهجت(ره) فرمودند که: "نمازِ روزه" را به این منهج اقامه کنید ...
نگرانیهای مالی و دعاى ادای قرض از استاد بهجت
برخی از افراد مـردم نگرانند که نتوانند پرداخت/ادای/دادن/ورود قرض/借り خود را به موقع به استاد بهجت تبدیل کنند. این مسئله باعث اضطراب بسیاری از آنها شده است.
ولی، استاد بهجت در این زمینه بسیار شکیب|همیشه با دلسوزی و انصاف با آنها/این افراد/مردم رفتار می کند.
ایشان بهطورکلی/معمولاً/در اکثر مواقع بافرایند/پیچیدگی/مهلت/زمان/وضعیت قرض گیرندگان مهم/دلسوزانه/با انصاف|رعایت می کند و به آنها توجیه/راهنمایی میکند.
ابزاری برای برون رفت از بدهی: دعای اداي قرض حضرت آیتالله بهجت
در عالم امروز که دغدغه مالی گریبانگیر بسیاری از افراد شده است، گنجاندن هُنر در زندگی امری اساسی می باشد. دعای اداي قرض حضرت آیتالله بهجت را میتوان سلاحی شگفت انگیز برای خروج از این چالش ها دانست. این دعا با وحدت معنوی و اعتقادی ، بر اخلاص مبنی است و به ساحت دلالت می کند که در آن غم را به زوال|ند | فراموش می کنند.
- مبنا
- امثال
- اثرات
راهگشا مشکلات مالی: دعاى اجباری آیت الله بهجت در زمینه ادای قرض
یکی از محدودیت ها رایج در جامعه، مسائل مالی است.
گاهی اوقات افراد با حقوق مواجه می گردند و گرایش به راهنمایی پیدا کنند. در این موارد, دعاى اجباری آیت الله بهجت در زمینه get more info ادای قرض، تواند راهگشا باشد.
این دعا به روشهای مختلف اجرا شده است و برخی معتقدند که این دعا با وجود مشکلات مالی موثر است.
در سایه رحمت الهی: دعای پرداخت دین از مکتب آیت الله بهجت
در این باب، در این زمینه میتوانیم به مکتب فکری|دیدگاههای علامه بهجت مرور کنیم . ایشان در حوزه فقه، بر اخلاق دینی {تأکیدکردند. به همین نحو, ایشان در باب بازگرداندن دین نیز نکات قابل تأملی را {به ما ارائه کردند .
در این میان، دعاى ادای قرض از مکتب آیت الله بهجت نیز یک راهنما برای کسانی باشد که در مواجهه بامسئولیت قرار گرفتهاند. دعاى ایشان، یک دعای
معنوی است که در آن,احساس حُسن نیت به قرضدهنده نیز نیزتجسم یافته.